nybjtp

Експерт за решение за мобилност на медицински уреди-MediFocus

MediFocus Medical Co., Ltd. е компанија специјализирана за дизајн и производство на мобилни колички за медицинска опрема.Имаме сопствен сертификат за патент на производи, ROHS сертификација и целосен систем за производство и снабдување.

news04_1

Нашите главни производи се прилагодување на медицинска количка и други додатоци, како што се количка за вентилатор, количка за монитор на пациенти, количка за ЕКГ, количка за ендоскоп, ултразвучна количка и рака за медицинска поддршка итн.

news04_2

Во оваа година, нашиот тим за продажба и инженери се проширува.Извезувавме во Малезија, Грузија, Индија, Германија и други земји со зрела технологија, висококвалитетни производи и добра репутација.Имаме акумулирано многу висококвалитетни клиенти дома и во странство за да обезбедиме приспособени решенија за нивната медицинска опрема.Во меѓувреме, дизајниравме и многу нови производи за да ги задоволиме потребите на различни клиенти.

news04_3 news04_4 news04_5

Сега епидемијата ширум светот е сè уште многу сериозна.Искрено се надеваме дека нашите клиенти можат да се грижат и да останат безбедни.


Време на објавување: 24-11-2021 година